Karakter - Woodie


HAKKINDA

Lakabı: Kereste Jack
Sloganı: Bu ağaç güzel değilmi?

ÖZELLİKLER

Akıl Sağlığı: 200
Enerji: 150
Açlık: 150
Hasar: 1.0

ÖNEMLİ ÖZELLİKLER

Woodie hızlı ağaç keser ve oyunun başlangıcında bir balta ile doğar. Woodie her dolunayda ve ya 20 ağaçtan fazla kesim yapınca kunduza dönüşür. Kunduz formundan çıkıp eski haline döndüğünde ise ciddi bir oranda akıl sağlığı, enerji ve açlık kaybeder. Woodie kunduz formunda iken sürekli ağaç tarzı birşeyler yemelidir aksi taktirde kunduz formu sonlanacaktır. Bunu enerji barının bulunduğu bölümde bir bar yardımı ile görmek mümkün. Yani kunduz formunda iken akıl sağlığı, enerji ve açlık barları yerine ağaç resimli yeşil bir bar gelecektir. Buradan kunduzun ağaç gereksinimini takip edebileceksiniz.

ÖZEL EŞYASI


Bu balta Woodie ile oyuna başladığınızda envanterinizde olacaktır. Balta Woodie'ye ciddi miktarda bir kesim hızı kazandıracaktır. Aynı zamanda balta sınırsızdır yani tükenmeyecektir. Ancak bu balta ile yapılan kesimler Woodie'nin form değiştirmesini hızlandıracaktır. Baltanın lanetli olduğuda söylenir. İşte Woodie'nin kunduz formu ve kunduza dönüşmesi;


Bu da video. İyi seyirler;



Video için ''Yaman Evkaya'' arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Kanalına abone olmayı unutmayın.

STRATEJİ

> Oyundaki çoğu canavarı veya patron canavarları (Bosslar) kunduz formundayken rahatlıkla öldürebilirsiniz ancak canavarlardan düşenleri kunduz ile alamazsınız.

> Woodie çok fazla ve hızlı ağaç kestiği için orman gardiyanı çıkma ihtimali çok yüksektir. Gardiyana rastladığınız anda kunduz formuna dönüşmeye çalışmak sizin yararınıza olacaktır.

> Woodie iken kış ayında tepegöze (Deerclops) kunduz formuna dönüşerek rahatlıkla karşı koyabilirsiniz. Ancak vurkaç taktiği uygulamanız ve vurup kaçtıktan sonra hemen ağaç gereksiniminizi karşılamanızda sizin yararınıza olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Karakter - WX-78